Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres la Tarragonako Txalaparta Eskola protagonitzarà el concert nocturns d’aquest estiu a l’entorn del jaciment de la Font de la Canya

L’Escola de Txalapartes de Tarragona ens sorprendrà amb els instruments de fusta, pedra i la nova txalaparta de vidre, presentada al Congrés Mundial de Pamplona, i la música de l’acordió.

El concert serà el divendres 7 d’agost amb el grup de txalapartes. El programa d’activitats comença a les 8 del vespre, a la Casa Colònies Sant Pere d’Avinyó, amb una passejada fins al jaciment, on l’arqueòleg Dani López explicarà les darreres troballes de la campanya de maig. Tornant a Avinyó, es farà un tast de vi o cava i començarà el concert. A la mitja part, es podrà sopar, cadascú se l’ha de portar, i després es reprèn la música en directe sota els estels. Qui només vulgui assistir al concert, pot anar-hi a 2/4 de 10 del vespre.

Per participar en poden fer reserves a l’adreça de correu electrònic , i tenen un preu de 12€, 5€ per els menors de 5 anys. El mateix dia el preu par participar en l’activitat és de 12€.

El diumenge 6 de setembre, per cloure aquetes propostes es farà un concert vermut amb la jove cantant i guitarrista Judit Jeanne.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: