Dilluns, 24 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Administradors, Consell i Ajuntament també hauran de revisar el protocol sobre l’actuació de Sant Fèlix per determinar si els Xicots hi podrien actuar o no després d’aixecar el 3d9f

El Consell ja havia començat a revisar el protocol, tot i que no estarà finalitzat fins d’aquí 2 o 3 anys.

Des de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca han explicat que al protocol de la Festa Major hi consta que hi ha un document que l’Ajuntament va fer públic l’any 2002 amb una clàusula que textualment diu que “s’atorga a les colles locals la possibilitat de participar a la Diada de Sant Fèlix quan tinguin el mateix nivell que les altres colles participants o quan hagin assolit un castell de 9 i la colla manifesti la voluntat d’actuar-hi i el compromís d’assolir-lo”. Sobre aquest punt, el cap del servei de cultura Àngel Hom, diu que la clàusula s’haurà de revisar perquè han passat 13 anys des que es va redactar. Hom també ha explicat que actualment el consell ja ha començat a revisar tot el protocol i a canviar alguns punts, però que tot el procés es pot allargar uns 2 o 3 anys perquè requereix un consens important. Caldrà esperar, doncs, fins l’any que ve per saber finalment com s’acaba resolent aquesta qüestió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: