Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit un equip de futbol femení de la ciutat agermanada de Bühl

Un grup de 27 jugadores de la ciutat alemanya de Bühl va visitar Vilafranca el cap de setmana del 26 al 28 de juny per participar en una trobada amb la secció femenina de la Fundació Atlètic Vilafranca.

Les jugadores alemanyes, que van disputar un partit amb les vilafranquines el dissabte al Camp municipal, van aprofitar la seva estada per a conèixer el territori i algun dels trets més característics de la vila com el mercat setmanal o l’assaig dels Castellers de Vilafranca.

L’activitat forma part dels intercanvis que es duen a terme entre les entitats de les ciutats agermanades o amb acords de col·laboració que es promouen des de la regidoria de Relacions Internacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: