Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú convoca una reunió oberta per parlar de la situació de l’Hospital Comarcal

Després de la marxa del gerent de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i donada la manca d’informació sobre la situació d’aquest equipament sanitari, Vilafranca en Comú organitza una reunió per debatre sobre el futur de la sanitat pública a la vila i el model de salut pública en general.

Les retallades han impactat molt negativament en l’Hospital Comarcal, i ha estat mercès a l’esforç del personal que s’ha pogut mantenir els nivells de qualitat en l’assistència sanitària. Ara però, VeC considera que s’obre una nova situació que pot causar un dany irreparable al sistema públic de Salut a Vilafranca i comarca.

La sessió de debat serà dimarts que ve, 7 de juliol, a les 7 de la tarda a l’Escorxador, és oberta a tothom qui hi tingui interès i s’hi convidarà professionals del sector que puguin aportar elements d’anàlisi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: