Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú convoca una reunió oberta per parlar de la situació de l’Hospital Comarcal

Després de la marxa del gerent de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i donada la manca d’informació sobre la situació d’aquest equipament sanitari, Vilafranca en Comú organitza una reunió per debatre sobre el futur de la sanitat pública a la vila i el model de salut pública en general.

Les retallades han impactat molt negativament en l’Hospital Comarcal, i ha estat mercès a l’esforç del personal que s’ha pogut mantenir els nivells de qualitat en l’assistència sanitària. Ara però, VeC considera que s’obre una nova situació que pot causar un dany irreparable al sistema públic de Salut a Vilafranca i comarca.

La sessió de debat serà dimarts que ve, 7 de juliol, a les 7 de la tarda a l’Escorxador, és oberta a tothom qui hi tingui interès i s’hi convidarà professionals del sector que puguin aportar elements d’anàlisi.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
De festa
60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: