Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà diumenge un concurs de pintura ràpida

Organitzat per la Comissió d’Arts Visuals 2015 i coordinat pel pintor vilafranquí August Rosell, el diumenge tindrà lloc a Vilafranca un concurs de pintura ràpida.

Es tracta d’una convocatòria oberta a totes aquells artistes que hi vulguin participar i que tindrà com a únic tema qualsevol indret de la vila.
La convocatòria tindrà lloc a l’Escorxador on, entre les 8 i les 10 del matí, es faran les inscripcions i el segellat de les teles, taules o papers.
Durant tot el matí els artistes que hi participin podran realitzar la seva obra i entre les dues i les quatre de la tarda hauran de lliurar la seva peça de nou a l’Escorxador.
Un jurat format escollirà les 3 millors obres que rebran premis de 700, 400 i 300 € respectivament. També hi haurà un reconeixement especial a un artista local dotat amb 200€ en material per gentilesa de Pintures Janer.
Les obres participants es podran veure en una exposició a la mateixa Sala d’Actes de l’Escorxador del 12 de juliol al 12 d’agost. Els autors o autores de les obres que no hagin estat premiades podran posar preu a la seva obra.

Les bases del concurs es poden consultar a www.vilafranca2015.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: