Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més 9 ciutadans podran seguir els actes de la Festa Major des del balcó de la Casa de la Vila

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi, han presentat una nova edició del sorteig pel qual 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca podran seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost.

La iniciativa, que enguany farà 7 anys, pretén, segons l’alcalde, que persones de Vilafranca que no han estat mai ni regidors ni convidats ni administradors ni pregoners de la Festa Major puguin gaudir de la festa des de la casa de tots. És una perspectiva diferent i és atractiu per a moltes persones.
Pere Regull ha recordat que la iniciativa d’obrir el balcó consistorial en esdeveniments festius ha estat imitada per altres ajuntaments, la qual cosa referma que és una mesura encertada.

El nombre de persones que participen en el sorteig es troba a l’entorn de les 300 persones de mitjana. L’any 2011 es van superar les 400 sol·licituds i el rècord va ser l’any passat, que se’n van presentar 529.

Les butlletes per participar-hi es podran trobar a partir d’aquest dijous al vestíbul de l’Ajuntament, on hi haurà també l’urna per dipositar-les.

Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s’hagi estat mai regidor, ni administrador de la Festa Major, ni pregoner, ni convidat al balcó en anys anteriors.
Aquestes nou persones sortiran d’un sorteig que es farà el dia 27 d’agost, entre les butlletes vàlides.
L’Alcalde també ha posat èmfasi que aquest sorteig no té res a veure amb el que fan els administradors per ocupar els balcons del VINSEUM a l’Entrada de Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: