Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres penedesencs han estat escollits per formar part del Secretariat Nacional de la CUP

L’exregidor per la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca, Llorenç Casanova, serà membre del secretariat. Així ho va decidir l’Assemblea Nacional que la Candidatura d’Unitat Popular va celebrar la setmana passada a Castelló. Casanova també estarà acompanyat per dues penedesenques més, Laura Rafecas i Laia Altarriba, que ja formaven part de l’anterior secretariat. Durant l’Assemblea Nacional, [...]

L’exregidor per la CUP a l’Ajuntament de Vilafranca, Llorenç Casanova, serà membre del secretariat. Així ho va decidir l’Assemblea Nacional que la Candidatura d’Unitat Popular va celebrar la setmana passada a Castelló.

Casanova també estarà acompanyat per dues penedesenques més, Laura Rafecas i Laia Altarriba, que ja formaven part de l’anterior secretariat.

Durant l’Assemblea Nacional, es va posar en comú el treball de les assemblees territorials per conformar una candidatura independentista i anticapitalista per a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 27 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: