Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos ha aprovat el seu nou cartipàs municipal per aquest mandat

Aquesta setmana s’ha celebrat a Santa Margarida i els Monjos el ple extraordinari en el que s’ha donar a conèixer l’organització del govern municipal, que inclou el cartipàs municipal, la concreció de les meses de contractació, el nomenament de tinents d’alcalde, els membres de la junta de govern local i les delegacions de regidories, entre altres aspectes d’organització.

El cartipàs repartirà les àrees de govern entre els 8 regidors de l’equip de govern.

Així, Oriol Torrents assumirà les àrees de seguretat ciutadana i governació; Ester Marmaneu s’encarregarà de joventut, infància, cultura i festes i Andreu Clemente, de medi ambient, patrimoni, turisme, hisenda, règim intern i recursos humans. En l’àmbit de serveis a les persones, Filo Martínez assumeix serveis socials, igualtat, gent gran, sanitat, consum, educació habitatge i cooperació i José Luis Soriano esports i noves tecnologies. Pel que fa al manteniment públic, Raimon Gatell gestionarà l’àrea d’obra pública i manteniment i Francisco García les de marcat, parcs i jardins, serveis viaris i neteja i dependències municipals. Finalment l’alcaldessa Imma Ferret assumirà les àrees de promoció i desenvolupament local, ocupació, economia social, comerç i empresa, urbanisme i comunicació.

Pel que fa a les dedicacions dels regidors, a diferència de l’anterior mandat no tindran cap dedicació exclusiva. S’ha optat per la dedicació parcial de l’alcaldessa i de quatre regidors de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: