Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Llorenç d’Hortons tindrà gas gràcies a les obres que ha iniciat aquest mes de juliol Gas Natural Fenosa

La companyia energètica inicia el projecte de gasificació del municipi per fer arribar el subministrament de gas natural a 1.200 habitatges. Gas Natural Fenosa invertirà 680.000 euros per fer arribar el subministrament al municipi de Sant Llorenç d’Hortons. La companyia energètica va iniciar les obres aquest mes de juliol, amb la construcció de més de 11 quilòmetres nous de xarxa.

La companyia distribuïdora ja subministra gas a la urbanització de la Beguda Alta des de l’any passat i té previst donar servei al nucli del municipi a finals d’any així com a la urbanització el Grandet durant el mes de setembre. Gas Natural Distribución continuarà treballant-hi per tal que puguin gaudir dels avantatges del gas natural 1.200 habitatges potencials.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: