Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romeva no assistirà finalment a la presentació de la campanya Ara és l’hora a Vilafranca

Rita Marzoa, periodista i membre de la Junta Directiva d’Òmnium, serà l’encarregada d’explicar algunes de les accions de la campanya, entre les quals hi haurà dues iniciatives destacades, el Vot a Vot i el 10+, amb el que es pretén arribar al màxim de gent possible per conèixer els seus dubtes i poder-los respondre amb arguments

En aquest acte no es comptarà finalment amb la presència de Raül Romeva, que havia de venir com a director de projectes d’Òmnium de la campanya Ara és l’hora, perquè ha deixat el càrrec per liderar la llista conjunta a les eleccions del proper 27 de setembre.
L’acte, que tindrà lloc demà a les vuit del vespre a l’Escorxador, comptarà amb la intervenció de Joan Mestre, membre del Secretariat Nacional de l’ANC de l’Alt Penedès, que explicarà totes les activitats, accions i projectes de la campanya Ara és l’hora que es duran a terme des d’ara i fins a l’11 de setembre, amb la Via Lliure de la Meridiana. Per altra banda, Mireia Juanola, membre del Secretariat Nacional de l’ANC del Baix Penedès, explicarà tots els detalls d’un dels deu grans actes nacionals que es realitzaran en les deu setmanes prèvies de l‘11S, a partir de deu eixos amb els que l’ANC vol omplir de contingut la República Catalana, que es durà a terme el 8 d’agost al Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: