Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca oferirà un programa especial durant la nit de l’empalmada de la Festa Major

La matinada del 29 al 30 d’agost, Ràdio Vilafranca oferirà un programa especial que s’iniciarà a 2/4 d’1 de la matinada i que finalitzarà a les 9 del matí. Un programa que serà conduit per tres col·laboradors habituals de l’emissora municipal que amb els seus respectius estils musical acompanyaran aquells que per un motiu o altra no poden assistir als actes festius de la primera nit de la Festa Major.

David Alsina, Àlex Pla i Paton Soler són els encarregats de cobrir cada una de les tres etapes en que s’ha dividit aquesta llarga nit.

L’Àlex Pla comenta amb quina idea tiren endavant aquesta proposta.

 

L’encarregat d’obrir la nit serà, a partir de 2/4 d’1 de la matinada i fins a les 4, en David Alsina. La seva proposta serà bàsicament de música de ball.

En segon torn serà per a l’Àlex Pla, que se centrarà en oferir música amb els grans èxits dels anys 70, 80 i 90 per mantenir tothom despert i amb ganes de continuar la festa.

El relleu al voltant de les 7 de la matí el prendrà en Paton Soler, que oferirà música en català i les matinades en directe fins arribar a les 9 del matí.

Aquest és el segon any en que es fa aquesta proposta, que la Festa Major del 2014 va tirar endavant en Paton Soler en solitari i amb una franja horària més reduïda; però que en aquesta ocasió de la mà dels que s’han autoproclamat els tres mosqueters de la ràdio, és una oferta molt més completa i variada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: