Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull no anirà a la llista de ‘Junts pel Sí’ a les eleccions plebiscitàries del 27-S

L’alcalde de Vilafranca ha anunciat que fa un mes van temptejar-lo per tornar a ser diputat al Parlament de Catalunya en la propera legislatura. Segons ha explicat a Ràdio Vilafranca, Regull va refusar la oferta per tal de poder dedicar més temps a Vilafranca, la comarca i, també, a la família. Pere Regull ha deixat [...]

L’alcalde de Vilafranca ha anunciat que fa un mes van temptejar-lo per tornar a ser diputat al Parlament de Catalunya en la propera legislatura. Segons ha explicat a Ràdio Vilafranca, Regull va refusar la oferta per tal de poder dedicar més temps a Vilafranca, la comarca i, també, a la família.

Pere Regull ha deixat entreveure la possibilitat d’entrar a la Diputació per treballar per la comarca. Tot i això, aquesta encara és una opció que s’ha d’acabar de definir.

L’alcalde de Vilafranca ha reconegut que és difícil ser a tot arreu i que, per tant, feia una passa enrere per dedicar-se plenament a Vilafranca i la comarca. Regull també ha volgut respondre a l’oposició que al•legava que descuidava l’Ajuntament en ser diputat del Parlament. Segons Regull, la prova de que això no és veritat és la confiança que els vilafranquins li han tornat a mostrar en les passades eleccions municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: