Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull contesta l’oposició que el govern municipal costa poc més que l’any passat, i que el que s’ha de valorar és la feina que es fa

L’alcalde de Vilafranca ha respòs als tres grups de l’oposició que aquesta setmana han criticat el cost econòmic de l’equip de govern que tot i que entén que és una estratègia lògica dels grups que estan fora del govern, considera que no tenen raó i que a més no s’ajusten a la realitat.

Regull ha explicat que l’equip de govern no costa més del que ha de costar, i què el que ha de preocupar més a la ciutadania és la feina resultant.

Parlant de xifres concretes, Regull ha explicat que aquest 2015 el cost brut de l’equip de govern és d’uns 335.000 euros; i que en els darrers anys sempre ha estat al voltant dels 300.000. Ha recordat també que es tracta d’un equip que ha de gestionar una plantilla d’unes 500 persones, i amb responsabilitats importants que han de tenir unes retribucions en consonància. També ha remarcat què, de l’any passat a aquest, la diferència és de poc més de 30.000 euros anuals.

Respecte l’afirmació que feien des de l’oposició que l’increment del cost era d’un 11%; Regull especifica que aquesta situació es produeix a causa de l’aplicació d’una llei que obliga a pagar la seguretat social d’una sèrie de persones que fins ara que no s’havia de pagar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: