Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV oferirà aquest cap de setmana un resum de la diada castellera de festa major a Vilanova

La informació castellera estarà molt viva aquest cap de setmana a Ràdio Vilafranca i Penedès TV. La diada castellera de la festa major de Vilanova, en la que els Castellers de Vilafranca preveuen fer castells importants, serà retransmesa en directe a la sintonia de Ràdio Vilafranca demà a partir d’un quart de set.

En el transcurs de la retransmissió, el cronista casteller Pep Ribes també informarà sobre el que vagin fent els Xicots a Vilafranca, a la diada de Màrtir’s Street.
Pel que fa a la televisió, s’emetrà un resum d’una hora de la diada de Vilanova demà a les onze de la nit i diumenge a la una del migdia. Aquesta actuació també protagonitzarà el programa Diades castelleres del dilluns, en aquesta ocasió amb un resum de mitja hora.
Finalment, tota la informació relativa al cap de setmana casteller serà recollida per Pep Ribes al Va de castells radiofònic, diumenge de nou a deu de la nit i dilluns, de deu a onze.
El Va de castells de Penedès TV arribarà dimarts a dos quarts de tres, dos quarts de sis i dos quarts d’onze amb les actuacions més destacades i l’agenda de les properes diades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: