Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca inicia un taller d’intel·ligència emocional al Casal d’Avis del Tívoli

Una desena de persones van participar aquest dimecres en la primera de les sessions del taller d’intel·ligència emocional que l’associació Llambrusca organitza durant les properes setmanes al Casal d’Avis del Tívoli, a Vilafranca.

Com explica Sílvia Almirall, de Llambrusca, la intenció és oferir al llarg de cinc sessions eines per conèixer i aprofitar la intel·ligència emocional per viure una mica millor. Tot plegat en una aposta de l’associació també per potenciar l’envelliment actiu

 

En la primera sessió es va tractar a nivell general què són les emocions i quines emocions són les que es reconeixen de manera universal. En les següents ja s’aniran tractant de manera individual cada una d’aquestes. El proper dimecres es parlarà sobre l’alegria.

Tot i aquesta aposta decidida per potenciar la intel·ligència emocional, Almirall recorda la tasca principal de Llambrusca continua sent el suport als malalts d’Alzheimer i les seves famílies. Però consideren que mirar de donar eines per avançar en un envelliment actiu, és una eina més de cara a aquesta millora en la qualitat de vida de les persones.

 

Les sessions es fan al Casal d’Avis del Tívoli, a Vilafranca, els dimecres de 5 a 6 de la tarda fins el 26 d’agost, i si algú té interès per apuntar-s’hi pot acostar-se al Tívoli o posar-se en contacte amb Llambrusca i fer-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: