Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les JERC Penedès responen les declaracions “homòfobes i feixistes” de l’alcalde de Pontons

En un comunicat que han fet arribar les joventuts d’Esquerra Republicana la nostra redacció expliquen que l’alcalde de Pontons, el popular Lluís Caldentey “s’ha caracteritzat per fer declaracions contínues contra la independència, Catalunya, els immigrants o contra els homosexuals”.

Les JERC citen en aquest sentit un article publicat al diari El Mundo i diuen que Caldentey “ha reiterat les seves afirmacions xenòfobes, anticatalanes i homòfobes a més de mostrar certa simpatia pel dictador feixista Francisco Franco”.
Davant d’aquest fet les JERC van respondre a l’alcalde amb una acció davant l’ajuntament de Pontons amb una pancarta que deia “Per una Terra Lliure de feixistes i homòfobs”. Els joves d’esquerra lamenten que la comarca de l’Alt Penedès sigui l’única de Catalunya on hi hagi un alcalde del PP.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: