Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les conselleres de la CUP al Consell Comarcal volen promoure la participació i la defensa del territori al llarg d’aquests quatre anys

L’Anna Baqués, l’Eva Bonell i la Carlota Carbó seran les tres representants de la CUP al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Una presència a la que caldrà sumar-hi també l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Antoni Ventura, que per primer cop representarà l’esquerra independentista al Consell d’Alcaldes.

Tot just davant de la seu del Consell Comarcal, els membres de la CUP han volgut explicar després dels bons resultats assolits en les passades municipals, l’entrada de tres conselleres a l’ens comarcal representa joventut, dona i renovació; un reflex de la realitat de les candidatures als diferents municipis on han entrat amb força. De fet, com explicava Anna Baqués, la seva intenció és mirar d’obrir un ens com el Consell Comarcal a la participació ciutadana, i volen ser-ne l’altaveu.

Les tres representants de la CUP han volgut també deixar clar que consideren que el pacte sociouniovergent al Consell Comarcal és un tancament i un retorn al passat, amb una forma de fer política que consideren esgotada, sense transparència i que ha centrat la seva visió de la comarca en el creixement urbanístic i de grans infrastructures. Un model al que s’oposen fermament des de la CUP.

Finalment des de la CUP han remarcat que consideren inacceptable la presència de Ramon Carbó com a conseller comarcal, i han demanat que els grups que formen el govern reconsideren la seva la decisió i no el ratifiquin com a representant d’Unió al ple del Consell Comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: