Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Clotes tanca les festes del barri amb força participació

El barri de Les Clotes ha estat de festa aquest cap de setmana. Les activitats que ha programat l’associació de veïns han comptat amb força participació, sobretot les més consolidades, com la xocolatada de dissabte a la tarda o el sopar que va donar inici a la celebració divendres al vespre.

Des de l’associació de veïns de Les Clotes, el seu president Juan Manuel Torralba explicava ahir a la tarda, mentre sonaven les havaneres, que estaven contents de com havia anat tot.

La nota negativa ha estat que el correbars previst per diumenge al migdia, que era la primera vegada que es programava, es va haver d’anul·lar per falta de participació.

La festa de Les Clotes va arrencar divendres amb el sopar i el pregó de Manuel Medialdea, qui va ser president de l’associació de veïns del barri durant molts anys. Medialdea va recordar els esforços dels veïns que construir un barri més integrat, amb equipaments i comerç de proximitat i espais de convivència, com parcs i places.

Després de Les Clotes, el barri de l’Espirall serà l’encarregat d’agafar el relleu de les festes vilafranquines a finals d’aquesta setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: