Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setena edició de l’Enojazz ha escalfat motors pel Vijazz amb la fusió del tast del vi amb la música

Ahir es va celebrar una nova edició de l’Enojazz en el marc del Vijazz 2015.

L’Enojazz és un maridatge de vins amb música jazz. Enguany se celebrava la setena edició d’aquesta activitat. En aquesta ocasió hi participava el sumiller Sergio Castro, de Bodegues Torres, que ofereia tots els detalls sobre els vins que es tastaven. El musicòleg Joan Cuscó va ser l’encarregat de les informacions musicals i el grup Roger Martínez Trio, format per Roger Martínez, al saxo, Leo Tejedor, a la guitarra i Jordi Mestres, al contrabaix, era l’encarregat de les interpretacions musicals.
Cada any s’ofereix el tast de tres vins que van acompanyats d’una determinada música. Tres vins relacionats amb Bodegues Torres, i unes cançons seleccionades per Roger Martínez.

Poc abans de començar l’acte el mateix Roger Martínez ens explicava les peces seleccionades.

Respecte als vins que es van tastar, el primer era un vi blanc, Rebels de Batea de 2013, elaborat amb garnatxa blanca.

Es tracta d’un producte elaborat pel projecte 7 Magnífics, que no és un celler, sinó una marca que empara els vins elaborats per alguns dels membres de l’equip tècnic de Torres, amb el suport logístic i de distribució de la casa mare, però totalment independent pel que fa als criteris enològics, d’elaboració i d’identitat. També es va tastar l’Àtrium, elaborat amb merlot, i el Jean León reserva 2007 amb cabernet saovignon. Tres vins amb tres tempos diferents de música jazz per evocar tres paisatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: