Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove signa la primera clàssica de 7 de la temporada

La Jove de Vilafranca va descarregar ahir, a la Diada de l’aniversari de Cal Peitabí, la primera clàssica de 7 de la temporada: el 3 i el 4 de 7, la torre de 6 i el pilar de 5.

També van portar a plaça, en segona ronda, el primer 3 de 7 amb l’agulla de la temporada, tot i que van decidir desmuntar-lo per problemes a l’encaix als segons i a la pinya que amenaçaven l’estabilitat del castell. Des de la colla apunten, però, que van veure aquesta construcció molt a l’abast. Un cop acabada l’actuació, la Jove va fer un pilar de 4 de dol en homenatge al pare del cap de Colla i del responsable de canalla, els germans Joan Carles i David Escalante, que va morir fa uns dies.
Els vilafranquins van estar acompanyats en aquesta actuació pels Nyerros de la Plana i els Castellers de Les Roquetes.
La vicepresidenta de l’entitat Marta Escudé explica que tenir local propi ha suposat un canvi brutal per la colla.

Prèviament a la Diada es va presentar davant el Palau Baltà el nou nan petit de la Colla Jove, que representa una noia o nena de la colla. La Jove cedirà el nan, fabricat artesanalment pel Gerard Fernàndes del taller EncartroNats, a la Festa Major de Vilafranca, per a què pugui sortir a ballar durant la Festa Major dels petits. La idea va sorgir d’una sòcia de la colla a títol individual, que reclamava la presència de la Jove en un element folklòric de la festa major.

La propera actuació de la colla Jove serà a Sitges, aquest dissabte a dos quarts de set, a la plaça del Cap de la Vila. La Jove fa una crida a tothom de cara a reforçar la colla en aquestes diades importants. Els assajos son cada dimecres a les nou del vespre i divendres a les deu a Cal Peitabí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: