Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jornada de sinergies empresarials organitzada per INNOVI acull la presentació del Pla d’Impuls de la indústria agroalimentària

El Clúster vitivinícola català, INNOVI, ha organitzat una Jornada sobre Incentius públics per a la realització d’activitats de recerca, desenvolupament i inversions al sector del vi.

Fa uns dies es va presentar el Pla d’Impuls de la Indústria agroalimentària al Centre Àgora de Vilafranca. El Pla, que es va publicar a l’abril, pretén que la Generalitat tingui més llibertat en les polítiques d’aquest sector. La Coordinadora del Pla explica en què es basa i què és el que es vol assolir amb aquest.

El Pla d’Impuls de la Indústria agroalimentària afecta des de la producció fins el producte final i la seva distribució. La coordinadora valora molt la interrelació que es crea amb trobades com la que ha organitzat INNOVI.

La cita ha servit per intercanviar idees i coneixements i resoldre dubtes sobre com aprofitar les oportunitats que existeixen dins el sector vitivinícola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: