Diumenge, 3 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres del projecte d’eixamplament del pont de Sant Miquel de Gelida, que s’allargaran quatre mesos

Les obres, que tenen un pressupost d’uns 350.000 euros, consistiran en el tractament de la calçada, l’eixamplament de les voreres fins a 2 metres d’acord amb la normativa d’accessibilitat i mobilitat urbana, la instal·lació de noves baranes de protecció i la renovació del sistema d’enllumenat.

La gestació d’aquest projecte es va iniciar a finals de 2012 quan l’alcalde Lluís Valls va expressar als responsables de Vies Locals de la Diputació la necessitat d’actuar en el pont de Sant Miquel per tal de millorar l’accessibilitat dels vianants, tenint en compte que és una zona de passeig molt concorreguda i d’accés a una zona escolar.
L’execució d’aquestes obres comporta canvis en el sentit de circulació d’alguns carrers. En aquest sentit, l’Ajuntament ha informat als veïns de les mesures que s’adoptaran per tal de causar les menors molèsties possibles mentre durin les obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: