Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Biblioteca Torras i Bages aprofita l’estiu per condicionar els seus espais, i de moment ha tancat la segona planta

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de condicionament de l’edifici de la Biblioteca Torras i Bages, que han de servir per fer tasques de manteniment en les façanes i millora de l’eficiència energètica principalment

Ara per ara, i durant algunes setmanes, la segona planta de la biblioteca estarà tancada, ja que s’està treballant en la coberta i per qüestions de seguretat s’hi ha limitat l’accés. Això ha obligat a repartir els usuaris en la resta d’espais de la biblioteca, mirant de mantenir una oferta similar.

En aquest sentit, la directora de la Biblioteca, Núria del Campo explica que si algú necessita un espai més tranquil per a estudiar, aquest mes de juliol hi ha oberta la sala d’estudi de l’Escavi. De dimarts a divendres en horari de tarda, i els dilluns als matins.

Aquestes obres han de permetre tenir un edifici condicionat per quan es decideixi tirar endavant el projecte d’ampliació de la biblioteca.

La intenció és que les obres puguin estar enllestides a primers de setembre, i que per tant la biblioteca pugui començar el proper curs escolar amb total normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: