Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La banda vilanovina Mestre Montserrat és la Banda de Música de la FM de Vilafranca 2015

La Banda de Música Mestre Montserrat és una formació musical integrada per més de 70 components, entre ells alumnes i professors de l’Escola i el Conservatori Municipal Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, dirigida pel mestre Emilio Serrano.

Serà la primera vegada que aquesta formació musical vilanovina actuarà a Vilafranca per la Festa Major. La banda és cada cop més reconeguda i ha assolit el nivell de les principals bandes no professionals de Catalunya.
Patrocinada, un any més, per Banc Sabadell la banda acompanyarà les cercaviles i processons de la Festa Major de Vilafranca els dies 29, 30 i 31 d’agost.

El dia 29 farà la seva presentació oficial davant de la seu central de Banc Sabadell a la rambla de Nostra Senyora i, al marge de l’acompanyament a les processons i cercaviles, farà els tradicionals concerts de música de banda al pati de l’escola Estalella i Graells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: