Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 28a edició del Firart comptarà amb les obres de 61 pintors

La gran novetat d’aquest any és que la peça subhastada de cada artista serà la visió particular de la plaça Jaume I de Vilafranca de cada un d’ells. Els organitzadors del Firart van convocar tots els pintors el 7 de juny perquè, segons el seu criteri, pintessin un quadre de la plaça. El que es [...]

La gran novetat d’aquest any és que la peça subhastada de cada artista serà la visió particular de la plaça Jaume I de Vilafranca de cada un d’ells. Els organitzadors del Firart van convocar tots els pintors el 7 de juny perquè, segons el seu criteri, pintessin un quadre de la plaça. El que es pretén amb aquesta iniciativa és millorar la recaptació durant la subhasta del dia 1 de setembre.

La subhasta d’aquest any la conduirà el presentador del programa ‘Efectivament’ de Televisió de Catalunya, el gelidenc, Lluís Canut. El periodista esportiu estarà acompanyat del també periodista vilafranquí, Joan Beumala. Canut i Beumala, recuperaran la fórmula de duet que no s’utilitzava en la subhasta del Firart des de la primera edició l’any 1988.

Aquest any és la 28a vegada que s’organitza el Firart i enguany comptarà amb 61 pintors diferents, 22 dels quals no hi van participar l’any passat. L’exposició dels quadres dels artistes serà un any més a la capella Sant Joan entre el 22 d’agost i l’1 de setembre.

L’objectiu, com cada any, és clar: aconseguir el màxim possible per la Festa Major de Vilafranca. Durant aquesta roda de premsa, es va mostrar la bona sintonia entre els administradors i els organitzadors. Els administradors han donat carta blanca als organitzadors del Firart perquè tot segueixi en la mateixa dinàmica positiva dels últims anys.

Tothom qui compri una de les obres exposades a la capella de Sant Joan entrarà al sorteig d’un viatge al Japó durant una setmana, gràcies a l’agència de viatges vilafranquina Over Panda.

La subhasta de les obres del Firart serà el dia 1 de setembre a dos quarts de set del vespre al pati de l’Escola Estalella i Graells.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: