Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Alcover i Sílvia Naranjo presentaran el llibre “Vi català. Una reivindicació històrica” a la tertúlia de demà del VINSEUM

El llibre publicat aquest mateix any analitza les claus de l’èxit de la vitivinicultura catalana i descriu les varietats de raïm cultivades a Catalunya. Jordi Alcover i Sílvia Naranjo són autors d’aquest llibre conjuntament amb Jordi Abellan, que no podrà assistir-hi. “Vi català. Una reivindicació històrica” també analitza els factors que han fet possible la [...]

El llibre publicat aquest mateix any analitza les claus de l’èxit de la vitivinicultura catalana i descriu les varietats de raïm cultivades a Catalunya. Jordi Alcover i Sílvia Naranjo són autors d’aquest llibre conjuntament amb Jordi Abellan, que no podrà assistir-hi.

“Vi català. Una reivindicació històrica” també analitza els factors que han fet possible la modernització de la vitivinicultura catalana.

Alcover i Naranjo també són els autors de la Guia de Vins de Catalunya que, des del 2009, analitza i puntua els vins elaborats a casa nostra.

Els autors del llibre conversaran amb el periodista Josep Maria Soler en la que serà la última vetllada del cicle de Tertúlies a la Terrassa del VINSEUM.

La tertúlia tindrà lloc a la terrassa del VINSEUM demà a partir d’un quart de nou del vespre i serà retransmesa en directe per Ràdio Vilafranca. Els assistents podran degustar una copa de vi de la Bodega Torres maridada amb formatges de la botiga Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: