Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sobrecàrrega en un transformador elèctric exterior al carrer Ribera, sense ferits

Tres dotacions de Bombers, mossos d’esquadra i policia local, a més dels tècnics de FECSA, i efectius dels Serveis d’Emergències Mèdiques, han actuat aquest matí arran de la sobrecàrrega d’un transformador elèctric exterior al carrer Ribera, just darrera de la central de Banc Sabadell a Vilafranca.

El fum negre que desprenia el transformador ha generat molta expectació, en ser un carrer cèntric, al carrer Ribera, el que va de la Parellada a la Plaça Llorens i Barba. L’avaria s’ha originat cap a dos quarts de dotze, segons les primeres hipòtesis, per una sobrecàrrega en un transformador exterior de l’edifici, que pertany al Banc de Sabadell.
La sobrecàrrega ha provocat petites explosions perquè els transformadors tenen un sistema automàtic d’autoengegament.
No s’han hagut de lamentar danys personals, tot i que la Policia Local ha hagut de treure una persona d’un ascensor avariat.
Un cop la companyia elèctrica ha avaluat la situació, tres dotacions de bombers han treballat per controlar el fum i les guspires que generava el transformadors.
Tant els edificis de Banc Sabadell com la resta del centre està patint talls de subministrament elèctric a causa d’aquesta incidència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: