Dijous, 26 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Torralba obre demà el cicle de Tertúlies a la terrassa del Vinseum

El filòsof, teòleg i professor d’Ètica a la Universitat Ramon Llull, Francesc Torralba, obrirà el cicle de Tertúlies a la terrassa de Vinseum que començarà aquest dimecres, a 1/4 de 9 del vespre, i que tindrà lloc a la terrassa situada a l’interior de l’edifici.

En el decurs d’una conversa amb el periodista de Ràdio Vilafranca, Josep Maria Soler, Torralba parlarà del seu llibre Córrer per pensar i sentir, publicat per Angle Editorial en català i Lectio en castellà, en el qual el filòsof explica el paper i la importància que una activitat tan popular com és el fet de sortir a córrer regularment té a la seva vida. Els assistents podran participar a l’acte adreçant preguntes a l’autor, un acte que serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca de dos quarts de nou a dos quarts de 10 del vespre. En finalitzar s’oferirà una degustació de cava Mascaró maridada amb formatges de la botiga Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: