Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Èxit indiscutible de la primera edició de les 12 hores de natació del Club de Natació Vilafranca aquest dissabte

El repte que va plantejar el Club consistia en assolir que, durant dotze hores seguides, diferents nedadors omplissin els carrils de les piscines del Complex Aquàtic de Vilafranca.

L’objectiu es va assolir amb escreix ja que hi van participar 185 nedadors que, entre tots, van aconseguir recórrer 276.600 metres al llarg de les dotze hores. La iniciativa va tenir un rerefons solidari, ja que es recaptaven fons per l’Institut Català d’Oncologia.

El Club ha volgut agrair la col·laboració de totes aquelles persones que hi ha participat desinteressadament i també les que han ajudat a la logística de la organització. Els responsables han parlat literalment d’èxit total de la jornada de dissabte.

La presidenta del Club, Yolanda Lezcano, també ha volgut destacar que, més enllà de l’àmbit solidari del dissabte, també hi havia reptes personals per assolir. Detallava així quins van ser els nedadors que van fer més metres.

La recaptació per l’Institut Català d’Oncologia es va aconseguir gràcies a les inscripcions, les entrades del públic i el merchandising que es va vendre durant tot el dissabte.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

06:00
Jazz Club
Per als amants del jazz
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:00
Especial Informatiu
Eleccions municipals: resum
06:30
Poemes pel Penedès
Aurora Garrido i Pep Garcia / Anna Torres, Tània Rovira i Antoni Macià
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: