Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es fa la cloenda del Programa de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball de Vilafranca

La setmana passada va tenir lloc l’acte de cloenda del Programa de Formació i Inserció–Pla de Transició al Treball de Vilafranca.

L’acte va ser presidit pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, amb la presència de la Directora de Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de Barcelona-Comarques de la Generalitat, Montserrat Llobet.

Durant l’acte es va fer la presentació d’un vídeo d’imatges on les tutores del PTT han volgut resumir la trajectòria realitzada per l’alumnat de cada especialitat durant el seu pas pel PTT. En l’acte també es va fer el reconeixement a la tasca de les empreses col·laboradores i de tots els docents i professionals implicats en la formació de l’alumnat, i se’ls va fer lliurament d’un obsequi. Finalment, es va fer l’acte de lliurament d’un record als alumnes dels programes del PFI-PTT. La cloenda es va celebrar a la sala d’actes de la Fassina i va comptar també amb la participació dels alumnes del curs cuina i de cambrers de La Fassina, que van servir un aperitiu i còctels d’elaboració pròpia.

PTT

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: