Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han afegit aquest cap de setmana un altre 3 de 8 a la trajectòria de la temporada

La colla vermella ha actuat dissabte al vespre a la festa major de Sant Pere de Ribes, juntament amb el Castellers de les Roquetes, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Minyons de l’Arboç.

Els vilafranquins han assolit confiança en aquest castell, que han descarregat a cada actuació des del 10 de maig, sense repetir en cap ocasió la totalitat de l’alineació del tronc. El de dissabte a Sant Pere de Ribes va pujar amb seguretat, es va tancar una mica dels pisos superiors, però es va completar sense dificultats. Després van venir un 5 de 7 lleuger molt solvent, que es va descarregar amb agilitat, i una torre de 7, en la qual va caler defensar alguns moviments. Els Xicots van cloure l’actuació amb un pilar de 5.
Encetat el juliol, els Xicots entren en l’etapa més intensa d’activitat, en què l’objectiu de la Festa Major de Vilafranca és més a prop. Per això s’anima tots els xicots i xicotes i persones interessades a fer castells, que assisteixin als assaigs que tenen lloc cada dimecres a les nou del vespre i cada divendres a les 10 de la nit a Cal Noi-Noi.
Les actuacions previstes aquest mes portaran la colla vilafranquina a Esparreguera, aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda, a Valls, el dissabte 25 de juliol, a Salt i a Sant Vicenç dels Horts, totes dues el diumenge 26 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: