Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen emmanillar Vilanova

Després d’una actuació de Santes amb alts i baixos, però amb dos castells amb manilles més a la butxaca, els Castellers de Vilafranca arriben a la diada de la Festa Major de Vilanova amb ganes de tornar-hi a alçar grans castells.

L’actuació serà dissabte a les 6 de la tarda, a la Plaça de la Vila vilanovina, juntament amb els Bordegassos i la Jove Xiquets de Tarragona.
Abans, els vilafranquins celebren demà un nou assaig especial a Cal Figarot per centrar-se amb la preparació dels castells de 10 i també les actuacions que tenen durant tot l’agost, com la Bisbal del Penedès, el Catllar o l’Arboç. Després de l’assaig hi haurà sopar per tots els assistents. La colla demana la col·laboració de tots els castellers i aficionats per tal de poder realitzar bones proves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: