Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de l’Undervila estan contents amb el canvi d’ubicació

El festival alternatiu del Penedès Undervila ha tingut lloc divendres i dissabte a l’espai entre pavellons de la zona esportiva de Vilafranca, després de tres edicions celebrant-se al barri de la Barceloneta.

Els organitzadors valoren en positiu el canvi d’ubicació i les altres novetats, com l’espai per sopar abans dels concerts.

L’Undervila ha portat a Vilafranca artistes com El Langui, Foyone, Alquadrat, La Verga Records, High Fya Risk o el grup de Vitoria-Gasteiz Potato, que exercia de cap de cartell després de la baixa d’Skarface per motius de salut d’un dels seus músics. El vocalista de la Potato Ska Reggae Band Paco Pecao recordava poc abans del seu concert que la banda ja havia actuat a Vilafranca en altres ocasions.

El festival va obtenir una bona afluència de públic divendres, amb un miler de persones, segons els organitzadors. Dissabte esperaven més gent però no es va superar el miler de persones del primer dia de festival. Tot i així, els responsables de l’Undervila han explicat a la nostra redacció que l’ampliació dels horaris i el canvi d’espai han contribuït a un millor funcionament del festival i que els grups participants s’han mostrat molt satisfets per com ha anat tot.

L’Undervila és un festival organitzat per l’associació músico cultural El Jardín del Tío Aquiles.

Comentaris

  1. Grupos excelente!!!.. BIEN VILAFRANACA !!!!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: