Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos resolen tres robatoris amb força a domicilis del Baix Llobregat i l’Alt Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir la nit del passat dissabte dia 27 de juny, a la autovia A2 punt quilomètric 583, un home de 24 anys, sense domicili conegut, com a autor dels delictes de robatori amb força interior de domicili, robatori i furt d’ús de vehicle, atemptat als agents de l’autoritat i conducció temerària.

Posteriorment a la seva detenció, se li han imputat dos robatoris interior de domicili més, realitzats el mateix dia, un a la població de l’Ordal i l’altre a Collbató.
El primer robatori imputat es va produir el mateix dissabte dia 27 de juny quan uns homes van entrar a robar a una casa del municipi de l’Ordal on van sostreure diversos objectes personals i un turisme d’alta gamma. A continuació, van marxar amb el vehicle sostret fins a la població de Collbató, on van realitzar dos robatoris més.
Va ser després de la segona casa que van robar a Collbató quan, gràcies a l’avís que va rebre la policia d’un veí que els havia vist entrar en un dels domicilis violentats, es va poder localitzar el vehicle sostret circulant per la A2 sentit sud, direcció Barcelona. Desprès d’una persecució es va poder detenir un dels ocupants del vehicle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: