Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca descarreguen l’escala de 9 a la Festa Major del Pla

Tot i que, a diferència d’altres anys, els vilafranquins no van participar en la cercavila de la Festa Major, els Falcons van actuar ahir davant l’Ajuntament. L’actuació va començar amb un pilar de 5 aixecat per sota, seguit d’una escala de 9, set pilars de 3 tombats i amb voltaretes de les enxanetes. Els Falcons [...]

Tot i que, a diferència d’altres anys, els vilafranquins no van participar en la cercavila de la Festa Major, els Falcons van actuar ahir davant l’Ajuntament.

L’actuació va començar amb un pilar de 5 aixecat per sota, seguit d’una escala de 9, set pilars de 3 tombats i amb voltaretes de les enxanetes. Els Falcons també van descarregar dues torretes simultànies i una Pira 6×5.

L’actuació va ser durant la cercavila a diferència d’altres anys que es realitzava un cop acabada aquesta. Els Falcons de Vilafranca han valorat molt positivament aquest canvi i han reafirmat el Pla del Penedès com una cita fixa al calendari de la colla.

Els Falcons de Vilafranca actuaran en les properes setmanes a Les Cabanyes, Olivella, Pradell, Sant Llorenç de Ballber i a Mediona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: