Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els ex-balladors del Ball d’en Serrallonga de Vilafranca impulsen la edició del llibre “L’ombra d’en Serrallonga”

Aquest dijous a les vuit del vespre es presentarà a Barcelona el llibre editat per l’Ajuntament de Vilafranca i coordinat pels exballadors del ball vilafranquí. "L'ombra d'en Serrallonga" consta de dos volums: el primer explica el personatge històric del Serrallonga i l’evolució de la llegenda després de la seva mort. L’altre volum recull uns manuscrits [...]

Aquest dijous a les vuit del vespre es presentarà a Barcelona el llibre editat per l’Ajuntament de Vilafranca i coordinat pels exballadors del ball vilafranquí.

“L’ombra d’en Serrallonga” consta de dos volums: el primer explica el personatge històric del Serrallonga i l’evolució de la llegenda després de la seva mort. L’altre volum recull uns manuscrits inèdits del ball d’en Serrallonga (dos de sant Martí Sarroca i un de les Cabanyes) que ens permeten veure com funcionava la mecànica d’aquests balls, a més, de quatre versions de com es representava.

A la portada del llibre hi apareix una fotografia de la primera pistola utilitzada en la recuperació del ball l’any 1980 a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: