Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca completen la ruta pel Baix Gaià apuntant-se una nova torre de nou

Els verds van aconseguir descarregar la segona torre de nou amb folre i manilles de la temporada a l’actuació d’aquest dissabte a Altafulla. Els de Vilafranca van actuar conjuntament amb la colla local, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella de Valls en una diada on s’hi van veure fins a sis castells de nou.

Els Castellers de Vilafranca van complementar la torre de nou amb el 3 i el 4 de 9 amb folre. Per acabar la diada, els del Figarot van descarregar el pilar de set amb folre. Amb aquesta actuació, els vilafranquins consoliden així el seu millor inici de temporada.

I ahir, a Torredembarra, els Castellers de Vilafranca tenien una nova cita de nivell. Els verds van compartir plaça amb els Nois de la Torre i la Colla Jove de Tarragona. Els Castellers de Vilafranca van completar una altra diada de nivell amb castells de nou. Concretament, el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre -molt treballat en la descarregada- i l’inèdit 7de8 amb l’agulla, que mai ningú havia intentat abans. Els verds van sorprendre amb aquesta estructura que portaven assajant les últimes setmanes.

Per acabar, els Verds van descarregar un altre pilar de set molt controlat, una seguretat que fa pensar en la possibilitat de pujar-lo un pis més en les pròximes diades: és a dir, Les Santes de Mataró o la Festa Major de Vilanova.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: