Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Toni Ponce participa en dues finals del Mundial de natació adaptada

El nedador de Vilafranca i membre del Club Natació Sitges va competir en dues finals del Mundial que es va celebrar a la ciutat escocesa de Glasgow durant la setmana passada.

Tot i no aconseguir cap medalla, la valoració del campionat és molt positiva ja que era la primera vegada que Ponce participava en un Mundial.

Una de les dues finals que va competir va ser la de 400 metres lliures, en la qual va acabar sisè amb un temps de 5 minuts, 16 segons i 72 dècimes. L’altra final de Toni Ponce va ser la de 100 metres braça, on va ser setè amb un temps d’un minut, 34 segons i 40 dècimes.

El nedador vilafranquí també es va quedar a les portes de la final de 200 metres estil i 100 metres esquena. Ponce va tancar la seva participació al Mundial amb la prova de relleus dels 4×100 amb l’equip estatal, que va quedar en setena posició.

El nedador de Vilafranca era un dels sis esportistes catalans que van participar al campionat. Amb aquests resultats, Ponce ha reafirmat les bones actuacions realitzades durant el passat europeu absolut de natació disputat a Eindhoven.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: