Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz 2015 ha millorat resultats respecte a l’edició anterior

Pendent encara del recompte definitiu aquest mateix diumenge a la nit, just quan es tancaven els estands de la rambla, el president dels Tastavins Joan Tarrada, es mostrava molt satisfet pel resultat final de la novena edició del festival.

Des de la perspectiva del sector vitivinícola, i en relació a la mostra de vins, clàssic Penedès i cava, Tarrada es mostrava plenament satisfet. Pendent dels números definitius sí que avançava el resultat positiu, amb una millora de les xifres respecte l’edició anterior. Hi ha hagut més visitants, especialment divendres i dissabte.
Amb tot el president de l’Acadèmia considera ben invertits els diners que costa el Vijazz, perquè reverteixen en activitat econòmica.

Enguany l’oferta de vins i caves s’ha completat també amb major oferta gastronòmica a la rambla de Sant Francesc amb l’estand d’Ametller Origen, que ha afegit un plus a la fira.
En general els visitants ho han agraït. Com també hi ha hagut molt d’interès i participació ens els tastos i maridatges al llarg de tot el cap de setmana.
Un exemple n’és l’opinió d’aquesta barcelonina que repetia l’experiència del Vijazz.

La gran novetat del Vijazz d’aquest 2015 ha estat la decisió de girar els estands i encarar-los cap a la carretera. Una aposta que era arriscada però que s’ha valorat també de forma molt positiva.

Han estat tres dies d’intensa activitat per a tots els que han treballat a la mostra de vins i caves de la rambla. Intensa activitat que ha estat agraïda per la nombrosa afluència de públic. Dissabte a la nit, tot i utilitzar l’espai central de la rambla Nostra Senyora, la gran quantitat de visitants feia difícil traslladar-se d’una banda a l’altra del recinte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: