Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El terror pren el teatre Casal entre el 17 de juliol i el 2 d’agost

Aquest estiu el teatre Casal de Vilafranca mantindrà la seva oferta d’espectacles amb una proposta innovadora i que esperen sigui engrescadora, “Theatre Terror Experience”.

Un ambientat teatre casal acollia la presentació d’aquesta iniciativa, a càrrec del gerent del Casal, Salvador Casals, i de dos dels responsables de la companyia Milnotes, que són els encarregats de portar aquest muntatge.

Des de la Societat la Principal volien potenciar el seu ventall de propostes, i aprofitar també el període estival en què habitualment no tenen programació. Salvador Casals remarca que amb “Theatre Terror Experience” la intenció és anar més enllà del públic de Vilafranca i comarca, i aprofitar el potencial de turistes que durant l’estiu estan a les costes del Garraf i Baix Penedès.

Els responsables de la companyia Milnotes ja porten espectacles d’aquest tipus en diferents municipis, però remarquen que l’espai del teatre Casal és únic per oferir un túnel del terror que pot ser molt espectacular. En aquest cas prendran com a fil conductor de l’espectacle el món del teatre, i com explica el director artístic Joan Garrido, estarà ple de sorpreses en els prop de 30 minuts que durarà el recorregut.

És un muntatge amb més de vint actors i un nombrós grup de tècnics i professionals que fan que tot funcioni correctament. Un espectacle amb argument, amb inici i final, on també els assistents tindran la seva oportunitat d’interactuar-hi.

Les entrades tenen un preu de 10 euros, 8 per els socis del Casal, i es poden adquirir per la franja horària en que s’hi vol assistir. Les sessions s’iniciaran a 2/4 de 6 de la tarda, fins a 2/4 de 10 de la nit, i després continuen de 2/4 d’11 de la nit fins a 2/4 de 2 de la matinada. Els organitzadors recorden també que els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult, i que els menors de 5 anys no poden entrar-hi.

La proposta és per els caps de setmana del 17 al 19 de juliol, del 24 al 26 de juliol; i finalment els dies 31 de juliol i 1 i 2 d’agost.

Aquest cap de setmana però, i per anar fent boca, hi haurà ambientació terrorífica al vestíbul del Casal, sobre tot dissabte i diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: