Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jutjat de Vic arxiva la demanda de l’empresa Javajan contra Centre Vila i Vic Comerç

A través d’un comunicat des de Centre Vila expliquen que la jutgessa del jutjat de primera instància i instrucció número 1 de Vic ha decidit arxivar la demanda que l’empresa Javajan Serveis d’Internet va presentar contra les associacions Centre Vila i Vic Comerç perquè van decidir retirar del mercat la Plataforma Targeta Client i resoldre el contracte que tenien amb aquesta empresa per a la seva distribució.

La jutgessa considera que, per poder determinar si Centre Vila i Vic Comerç han incomplert el contracte que van signar amb Javajan Serveis d’Internet s’hauria d’analitzar a partir de la Llei de la Propietat Intel·lectual, i això correspon al jutjat del Mercantil. Precisament, en aquest cas Centre Vila i Vic Comerç són els propietaris únics dels drets d’explotació, propietat intel·lectual, industrial, disseny i desenvolupament de la Plataforma Targeta Client, tal com es recull en el contracte de prestació de serveis que Javajan va signar amb les dues associacions.

En el seu moment, Centre Vila i Vic Comerç van demanar la retirada del mercat de la Plataforma Targeta Client i la resolució definitiva del contracte amb Javajan amb el suport dels corresponents informes tècnics que evidenciaven unes clares deficiències del producte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: