Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya s’instal•la a Vilafranca durant deu dies en un campus de treball

En motiu de la Capitalitat Cultural Catalana, Vilafranca acull a partir d’avui a 32 nois i noies d’entre 18 i 28 anys que formen part del Cor Jove de Catalunya. Aquest campus de treball servirà per preparar els cinc concerts que tenen programats durant la seva estada a Vilafranca. Dues d’aquestes actuacions seran a la [...]

En motiu de la Capitalitat Cultural Catalana, Vilafranca acull a partir d’avui a 32 nois i noies d’entre 18 i 28 anys que formen part del Cor Jove de Catalunya. Aquest campus de treball servirà per preparar els cinc concerts que tenen programats durant la seva estada a Vilafranca. Dues d’aquestes actuacions seran a la capital penedesenca: el primer, aquest dimarts al VINSEUM; l’altre, serà divendres que ve a l’Auditori Municipal.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, ha rebut aquest matí als cantaires i els seus dos directors a la Sala de Plens.

El Cor combinarà el treball musical amb la pedagogia cultural i l’oci a Vilafranca. La coral assajarà a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet fins el 21 de juliol i després es traslladaran a l’Auditori Municipal fins el final de la seva estada, el dia 26.

Seguint la dinàmica dels altres anys, el Cor gaudeix de dos directors: un de català i un altre d’internacional. En aquesta ocasió, els directors convidats són Jordi Casas i Erik Van Nevel.

El català Jordi Casas explicava el repertori que prepararien i valorava positivament Vilafranca com a marc musical per aquesta estada.

El Cor Jove Nacional de Catalunya s’ha instal•lat a l’alberg municipal de Joventut de Vilafranca. Les llengües oficials de l’estada són el català i l’anglès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: