Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Jove Nacional de Catalunya s’instal•la a Vilafranca durant deu dies en un campus de treball

En motiu de la Capitalitat Cultural Catalana, Vilafranca acull a partir d’avui a 32 nois i noies d’entre 18 i 28 anys que formen part del Cor Jove de Catalunya. Aquest campus de treball servirà per preparar els cinc concerts que tenen programats durant la seva estada a Vilafranca. Dues d’aquestes actuacions seran a la [...]

En motiu de la Capitalitat Cultural Catalana, Vilafranca acull a partir d’avui a 32 nois i noies d’entre 18 i 28 anys que formen part del Cor Jove de Catalunya. Aquest campus de treball servirà per preparar els cinc concerts que tenen programats durant la seva estada a Vilafranca. Dues d’aquestes actuacions seran a la capital penedesenca: el primer, aquest dimarts al VINSEUM; l’altre, serà divendres que ve a l’Auditori Municipal.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, ha rebut aquest matí als cantaires i els seus dos directors a la Sala de Plens.

El Cor combinarà el treball musical amb la pedagogia cultural i l’oci a Vilafranca. La coral assajarà a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet fins el 21 de juliol i després es traslladaran a l’Auditori Municipal fins el final de la seva estada, el dia 26.

Seguint la dinàmica dels altres anys, el Cor gaudeix de dos directors: un de català i un altre d’internacional. En aquesta ocasió, els directors convidats són Jordi Casas i Erik Van Nevel.

El català Jordi Casas explicava el repertori que prepararien i valorava positivament Vilafranca com a marc musical per aquesta estada.

El Cor Jove Nacional de Catalunya s’ha instal•lat a l’alberg municipal de Joventut de Vilafranca. Les llengües oficials de l’estada són el català i l’anglès.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
11:30
Retalls d'història
La Capella de Sant Joan
11:45
Vilafranca opina
Activitats d'esport escolar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: