Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Jove de Catalunya acaba l’estada a Vilafranca amb un concert a l’Auditori Municipal

El Cor Jove Nacional ha realitzat un camp de treball musical a la capital penedesenca durant deu dies. Durant aquesta estada, els cantaires han fet cinc concerts a tot Catalunya: Agramunt, Palafrugell, Vila-seca i dos a Vilafranca. L’últim concert a la capital pendesenca va ser divendres al vespre a l’Auditori Municipal. Al llarg d’aquesta estada [...]

El Cor Jove Nacional ha realitzat un camp de treball musical a la capital penedesenca durant deu dies. Durant aquesta estada, els cantaires han fet cinc concerts a tot Catalunya: Agramunt, Palafrugell, Vila-seca i dos a Vilafranca. L’últim concert a la capital pendesenca va ser divendres al vespre a l’Auditori Municipal.

Al llarg d’aquesta estada a Vilafranca, els 32 joves han preparat un repertori variat encapçalat per dos directors de renom, Jordi Casas i Erik Van Nevel.

El Cor Jove va acabar ahir l’estada. Coincidint amb la Capitalitat Cultural, Vilafranca ha acollit aquesta iniciativa que cada estiu s’instal•la en una ciutat diferent de Catalunya.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, destacava que un dels punts forts d’aquesta estada és que els joves poden gaudir de les instal•lacions municipals de la vila.

Els joves d’entre 18 i 28 anys s’han allotjat a l’Alberg Municipal i han preparat un repertori extens. Des d’algunes peces del segle XI, de compositors flamencs fins a músiques catalanes d’Eduard Toldrà i Enric Morera.

El Cor Jove Nacional de Catalunya ha assajat la majoria de dies a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i, entre d’altres activitats culturals, el Cor va anar a veure un assaig dels Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: