Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club Natació Vilafranca vol assolir dotze hores de natació seguides per recollir diners per a l’Institut Català d’Oncologia

A més, s’han organitzat tot un seguit d’activitats durant les hores que durarà el repte dins el complex aquàtic.

El Club Natació Vilafranca organitza un repte solidari per aconseguir diners per a l’ICO. El repte serà aquest dissabte i consistirà en assolir dotze hores de natació seguides, de les 12 del migdia a les dotze de la nit, a la piscina de les instal·lacions del Complex Aquàtic de Vilafranca.
En aquest repte solidari hi podrà participar tothom, també els menors si van acompanyats d’un adult, i el preu de la inscripció solidària serà de 3 euros. A més, s’han organitzat tot un seguit d’activitats durant les hores que durarà el repte dins el complex aquàtic com un refrigeri solidari a 1 euro, varis sortejos i la venta de braçalets i clauers per ajudar en la recaptació.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Club Natació Vilafranca a la seva web: https://clubnataciovilafranca.wordpress.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: