Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cinema protagonitza aquesta setmana l’oferta lúdica del H2oci, que acabarà a finals d’aquest mes

“La canción del mar”, ahir dimecres a la tarda com a proposta de cinema infantil; i “BCN Knockout” demà divendres a la nit per al públic adult són les propostes que van tancant l’oferta de la segona edició de l’H2oci.

Els més petits van aprofitar ahir dimecres per banyar-se una estona abans de 2/4 de 7, hora en que s’iniciava la projecció en una de les sales interiors del film “La canción del mar”. I després poder gaudir d’aquesta pel·lícula.

El cinema tornarà a ser el protagonista divendres, a partir de les 10 de la nit, amb la projecció del film “BCN Knockout”. Ambdues sessions estan organitzades per CineClub Vilafranca.

L’edició d’aquest 2015 de l’H2oci acabarà la propera setmana, amb activitat dimarts i divendres. El dia 28 hi haurà un taller de massatge en família, que es farà a partir de les 7 de la tarda i s’adreça a parelles formades per un infant a partir de 4 anys i un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Finalment el 31 de juliol, a partir de les 7 de la tarda i durant 6 hores, s’ha organitzat una competició nocturna de pàdel. En aquest cas les places són també limitades i cal fer inscripció prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: