Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cap de llista a les plebiscitàries del 27-S, Raül Romeva, presentarà els actes de la campanya “Ara és l’hora” a Vilafranca

Fa pocs minuts, hem pogut saber que Raül Romeva, ex-diputat d’Iniciativa Verds per Catalunya, serà el número 1 a la llista unitària de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. El coordinador de projectes d’Òmnium a la campanya ‘Ara és l’hora’ explicarà quins seran els actes que estan preparats per aquest estiu fins a les [...]

Fa pocs minuts, hem pogut saber que Raül Romeva, ex-diputat d’Iniciativa Verds per Catalunya, serà el número 1 a la llista unitària de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

El coordinador de projectes d’Òmnium a la campanya ‘Ara és l’hora’ explicarà quins seran els actes que estan preparats per aquest estiu fins a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

La presentació serà dimarts que ve a l’Escorxador de Vilafranca a les vuit del vespre, i Romeva estarà acompanyat de la periodista Rita Marzoa, membre de la junta directiva d’Òmnium. La roda de premsa en la qual es va comunicar aquesta presentació va ser ahir a la tarda i, per tant, encara no es coneixia la notícia que Raül Romeva seria el número 1 de la llista unitària. Tot i això, de moment, l’acte segueix convocat.

En l’acte de dimarts també hi participaran Joan Mestre i Mireia Juanola, membres del secretariat de l’ANC per l’Alt i el Baix Penedès. Durant la presentació, s’explicaran tots els actes programats per aquest estiu, fent especial menció al del dia 11 de setembre.

Com ja ve sent habitual la Marxa de Torxes serà un dels actes més destacats de l’estiu, la nit abans de la Diada. Aquest any, però, tindrà un component addicional perquè servirà d’inici de campanya en les eleccions plebiscitàries del 27-S.

L’Assemblea Nacional de Catalunya a l’Alt Penedès informarà els propers dies com s’organitzaran els autobusos per anar a Barcelona el dia 11 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: