Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversos artistes han estat pintant murals en espais de Vilafranca, en un festival organitzat per l’Associació “El Jardín del Tio Aquiles”

La iniciativa va néixer d’una proposta que els va fer el Gat Mau, un artista del mural, i que després d’un temps potser més llarg del que haurien volgut ara s’ha pogut fer realitat.

Impulsat des de l’Associació músico-cultural “El Jardín del Tio Aquiles”, ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, Pintures Jané i Montana Colors. Com explica des de l’associació un dels seus membres, Àlex Vicente, la primera idea era fer aquest festival de murals entre el 22 i el 27 de juny i acabar-ho amb un concert. Però diverses dificultats ho han acabat impedint.

Un total de cinc artistes han fet les seves obres en diferents espais de Vilafranca. El mateix Gat Mau, Asta, Brut, David Gómez i High Lovers han estat els qui han participat en aquesta proposta.

 

D’entre aquests espais, el més visible i el més gran també, és aquest mural que s’ha fet a la paret de l’Ambulatori de Vilafranca a la plaça del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: