Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge Sant Sadurní se suma a la campanya solidària Mulla’t per l’esclerosi múltiple

La regidoria d’Esports anima a la ciutadania a acostar-se fins a la piscina municipal per nedar uns metres en favor de la fundació que lluita contra aquesta malaltia i que participi també en el salt col·lectiu a l’aigua que es realitzarà a les 12 del migdia.

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és la principal campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple i pretén que un dia a l’any tothom pugui mostrar la solidaritat vers les persones que pateixen aquesta malaltia amb un petit gest com és mullar-se a les piscines que participen a la campanya.
Més de 600 piscines de tot Catalunya se solidaritzen activament cada any amb el Mulla’t i ho fan organitzant activitats lúdiques i festives. A més, voluntaris del Mulla’t col·laboren perquè al migdia tothom es llanci alhora a la piscina i durant tot el dia venen marxandatge del Mulla’t. Es calcula que a Catalunya cada any es banyen més de 70.000 persones per l’esclerosi múltiple.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: