Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen a Palència l’autor de dos robatoris amb força a habitatges de l’Alt Penedès

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès van identificar com autor de dos robatoris amb força a interior de domicili comesos a Sant Pau d’Ordal i a Olesa de Bonesvalls a finals de maig, un jove de 20 anys, de nacionalitat romanesa i amb veïnatge desconegut.

Quinze dies després dels robatoris, una patrulla de trànsit dels Mossos va veure un home al qual tot just se li acabava de començar a incendiar el motor del seu vehicle, a prop d’una benzinera, a Sant Feliu de Llobregat. Quan la patrulla es va adreçar a auxiliar-lo, va fugir camp a travessa mentre els agents van prioritzar evitar el perill que suposava el vehicle en flames a prop de la benzinera. Un cop apagat el foc, a l’interior del vehicle es van recuperar indicis relacionats amb delictes comesos així com diverses eines emprades en els robatoris.
Finalment, l’home, sobre el que pesava una ordre de cerca i detenció de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca, va ser detingut el passat dia 14 de juliol pel Cos Nacional de Policia a Palència.
El detingut, al qual li consten tres antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: