Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulat un grup de quatre persones dedicades a la venda il·legal de gasoil a l’Alt Penedès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Vilafranca han resolt un cas de venda de gasoil a baix preu de manera il·legal a Sant Cugat de Sesgarrigues.

El primer fet va ocórrer el passat dia 9 de juny quan els mossos d’esquadra van tenir coneixement que un veí de Cases Roges, a Sant Cugat de Sesgarrigues, venia gasoil de manera fraudulenta.

Arran d’aquests fets els agents van iniciar una investigació que va permetre acreditar que aquest home estava aliat amb un camioner d’una empresa de transports de Toledo.

El modus operandi d’aquest grup consistia en buidar els depòsits de gasoil dels camions de l’empresa i posar-ho en garrafes. Aquestes, posteriorment, les revenien a gent de la comarca de l’Alt Penedès.

La investigació va permetre sorprendre in fraganti al camioner i al veí de Cases Roges quan aquests estaven traspassant el gasoil del depòsit del camió a unes garrafes. En total es van comissar 20 garrafes de gasoil de 25 litres cadascuna d’un total de 12.000 litres que es van vendre de manera il·legal.

Per aquests motius els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de Vilafranca han imputat per un delicte de receptació i furt de gasoil a quatre persones, entre 33 i 63 anys, de nacionalitat espanyola, relacionades amb la venda de gasoil de manera fraudulenta.

El camioner ha ingressat a presó ja que tenia una ordre pendent d’un jutjat de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: